O nama

C-Mod je krenuo 2005. u Zagrebu sa uvozom i distribucijom sustava elektroničke zaštite i dodatne opreme za automobile, motore i druga vozila. U našoj ponudi mogli su se (i još mogu) pronaći proizvodi kao što su centralno i daljinsko zaključavanje automobila, alarmi za automobile, motocikle i skutere, električni podizači stakala, parking senzori, moduli za stakla, xenon svjetla itd…

2008. C-Mod je postao ekskluzivni distributer ROTA alu felgi kao i D2 racing sportske opreme (podešavajući ovjesi-gewinde, kočnice, podešavajuće spone, vilice…).

2009. postali smo hrvatski distributeri američkih tvrtki Buddy Club (bregaste osovine, ispušni sistemi, felge itd za japanska vozila) i Seibon (karbonski karoserijski djelovi). 01.07.2009 selimo na novu lokaciju gdje možete sve naše artikle vidjeti uživo i „opipati“ ih.Prelaskom na novu adresu širimo i poslovanje, pa postajemo distributeri CSC auspuha, Sprint filtera, Blox ispušnih grana i bregastih osovina, Tenzo R alu felgi, kao i uvoznici za Spoon, Skunk2 i još mnogo toga…Novost je također da sve proizvode možete odsad kod nas i ugraditi, i to po vrlo pristupačnim cijenama.

2010. u ponudu smo uveli Ultra racing karoserijska ojačanja, AP opruge i sportske ovjese, TSW i TSR racing alu felge, Magnaflow i Alpha Werks ispušne sisteme, te Gorilla automotive vijke, lugnutse i sigurnosne šarafe za alu felge

2011. u asortiman uvodimo Viper performance silikonska crijeva, OMP racing opremu i Strongflex poliuretanske selen blokove.

2012. selimo na novu adresu-Baštijanova 1a (Baštijanova/Selska). Novi brand u ponudi su VMR ekskluzivne felge za “high end” europske aute – BMW, Audi, VW, Mercedes.

2013. uvodimo u asortiman K-sport sportske ovjese i kočnice i uslugu ugradnje uređaja za GPS/GSM praćenje vozila…

2014. u asortiman uvodimo i Japan Racing alu felge, te Sachs performance kuplunge

2015. postajemo ovlašteni dealer H&R sportskih opruga i ovjesa

2016. novi brandovi u ponudi su EBC sportske kočnice i Hardrace dijelovi ovjesa

2017. novost u ponudi su Wiltec interkuleri, hladnjaci ulja, RRS volani i RAMAIR vrhunski sportski filteri zraka

2018. postajemo još veći u novom centru na adresi Tomislavova 11, Zagreb, te odsada kod nas možete napraviti gotovo sve u vezi Vašeg limenog ljubimca, od servisa vozila, punjenja klime, popravka i ugradnje raznih elektroničkih komponenti do ugradnje raznih tuning dodataka…

2021. novost u ponudi su MTS sportske opruge, sportski amortizeri i gewinde


Za sva pitanja oko narudžbi ili ugradnje kod nas ili kod naših partnera širom Hrvatske, slobodno nam se obratite na mail ili +385 1 6560 348.

Select your currency
HRK Croatian kuna
EUR Euro