Chemical guys Leather cleaner

22

SKU RM090058 Category

Ph neutralan čistač kože koji uklanja masnoću, prljavštinu, znoj i općenito znakove korištenja sa bilo koje vrste kože.

Nova koža nikada ne izgleda sjajno već nakupine tjelesnih ostataka poput znoja i prljavštine od svakodnevne upotrebe stvaraju dojam sjajne kože. Leather Cleaner prodire u pore i diže prljavštinu na površinu kako bi se omogućilo lakše uklanjanje. Njegova formula ne sadrži naftne derivate koji isušuju kožu i potencijalno ostavljaju mrlje već nježno uklanja prljavštinu i ostavlja površinu spremnom za zaštitu Leather Conditionerom ili Leather Protectant Serumom.

Održavanje kože

Koža je iznimno dugotrajan materijal ukoliko se pravilno održava. Neke vrste kože su sjajnije od ostalih ali u globalu, koža je mat izgleda ukoliko je čista. Kada primijetite da je sjajna izgledom ili ljepljiva na dodir, očistite je sa Leather Cleanerom i zaštitite. Tijekom čišćenje sjedala ne zaboravite na naslon za ruku, obloge vrata i sve druge kožne dijelove interijera. Koristite Horse hair brush u kombinaciji sa čistačem jer vlakna tijekom četkanja izvlače prljavštinu iz pora i olkašavaju posao.

Leather Cleaner možete koristiti i za čišćenje kožnih jakni, obuće, torbi, dodataka jer ne sadrži agresivna otapala koja s vremenom isušuju kožu i uzrokuju ubrzano propadanje i pucanje. Nemojte nikada na koži koristiti kokpit sprej ili sredstva koja nisu namijenjena za tu svrhu.

Kako očistiti kožu:

  • Našpricajte na Horse hair brush Leather Cleaner (čisti ili razrijeđeni do omjera 1:6 sa čistom vodom)
  • Laganim pokretima bez pretjeranog pritiska iščetkajte kožu
  • Ostatak proizvoda uklonite sa Workhorse krpom od mikrofibre
  • Za nove aute (do 3 godine starosti) zaštitite kožu sa Leather Protectant Serum
  • Za starije aute i zanemarenu kožu obnovite u prvo sa Leather Conditioner i zaštitite od oštećenja sa Leather Protectant Serum

Sve proizvode za njegu kože prvo testirajte na manje vidljivom mjestu i prilagodite doziranje potrebi.

Select your currency
EUR Euro
Tuning oprema

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (Cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se s korištenjem kolačića.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.