Chemical guys Butter wet wax

37

SKU WAC_201_16 Category
Tekući show-car vosak od karnaube koji pruža sjaj i UV zaštitu nakon kratkog i lakog nanošenja.

 • Tekući vosak za auto
 • Karnauba vosak za sjaj
 • Pruža UV zaštitu
 • Brzo se nanosi i lako briše
 • Ne ostavlja tragove na plastikama
 • Poboljšava dubinu boje i pruža ˝wet-look˝ efekt
 • Aplicira se na lak, felge, inox ili aluminij

Vosak stvoren kako bi pružio neusporediv sjaj površine i wet look uz jednostavno i brzo nanošenje. Nova verzija ovog voska se aplicira jednostavnije, pruža više sjaja i traje duže od prethodne generacije. Poboljšana kombinacija karnaube i polimera obnavlja izgled svakog auta. Ovaj vosak dobio je naziv prema svojim karakteristikama, jednostavno se topi i upija u lak kao maslac (Butter) i ostavlja ˝mokar˝ (Wet) izgled površine.

Profesionalci i entuzijasti diljem svijeta rado upotrebljavaju ovaj vosak radi njegove lakoće aplikacije, dugotrajnosti s obzirom na vrstu voska i show-off sjaja.

 

FORMULA NA BAZI 100% CARNAUBE
Carnauba je vosak koji se dobiva iz listova palme (Copernicia prunifera), biljke porijeklom sa područja Brazila. Vosak od carnaube mnogi smatraju ˝kraljicom voskova˝ i obično dolazi u formi tvrdih žuto-smeđih pahuljica (postoji više vrsta carnaube). Chemical Guys oplemenjuju pahulje carnaube i miješaju ih sa finim uljima i sredstvima za lubrikaciju kako bi njegovali i održali najviši nivo sjaja vašeg vozila. Ovaj prirodni zaštitni premaz pruža zaštitu od štetnih tragova vode koje uzrokuju kamenac, omogućava lakše uklanjanje ptičjeg izmeta i svih vanjskih onečišćenja koje mogu doći na površinu. S Butter Wet Wax možete uvijek biti sigurni da je vaše vozilo zaštićeno u svakoj situaciji sa slojem koji je siguran za okoliš.

JEDNOSTAVNA ˝APLICIRAJ I OBRIŠI˝ METODA
Butter Wet Wax se može nanositi ručno ili pomoću mašine za poliranje te se smije aplicirati čak i dok je limarija vozila zagrijana. Savršeno izgleda na svim tipovima laka, bilo da se radi o metalik, keramičkom ili čak akrilnom laku (bez završnog, bezbojnog laka). S obzirom da se iznimno lako aplicira, skraćuje potrebno vrijeme rada i pruža finiš bez tragova nanošenja u samo nekoliko minuta. Može se aplicirati čak i na mokro vozilo,neposredno nakon završetka pranja! Ove iznimne karakteristike čine aplikaciju voska poslom koji traje svega nekoliko minuta po panelu. Više nemate izgovora za nezaštićeno vozilo! Uz pravilno održavanje na period do čak 3 mjeseca za svega nekoliko minuta posla i izvanredne karakteristike.

SAVRŠENO DUBOKA I SJAJNA BOJA
Uz sve navedeno, crvena boja će izgledati živo poput vatre, bijela će dobiti čisti sjaj, plava dubinu poput oceana, kao i ostale boje koje će zasjati, a vi se možete izdvojiti iz gomile sa svojim vozilom koje će izgledati nezaobilazno privlačno. Vozilo govori puno o osobi, neka uz pomoć Butter Wet Waxa govori samo najbolje o vama.

Primjena:

 1. Nanesite 4 – 5 kapi veličine zrna graška na The Workhorse Applicator
 2. Bez pritiska aplicirajte vosak na sve površine eksterijera u tankom, jednoličnom sloju
 3. Butter Wet Wax ne zahtijeva čekanje da se proizvod upije u površinu
 4. Uklonite višak proizvoda sa Happy Ending krpom od mikrofibre ili The Workhorse Towel
Select your currency
EUR Euro
Tuning oprema

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (Cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se s korištenjem kolačića.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.