Chemical guys Blacklight hybrid radiant finish

20

SKU CWS_619 Category

Šampon za pranje tamnih auta s velikom moći čišćenja, stvaranja pjene i završnog sjaja.

Blacklight je jedan od najnovijih šampona u Chemical Guys kolekciji za koji moramo priznati da nas je oduševio lakoćom korištenja i količinom lubrikacije koju pruža, a da pritom nije žrtvovana svima poželjna obilna i gusta pjena. Upravo iz ovog razloga idealan je odabir za predpranje kao i redovno održavanje a uz pH neutralnu formulu nema rizika da ćete ukloniti prethodno aplicirani vosak ili sealant.

  • Šampon za pranje tamnih auta
  • Ne uklanja postojeće zaštite na autu
  • Pruža izvrstan sjaj bez dodanog voska
  • Ugodan miris crne višnje

Ljetno/zimsko korištenje šampona

Veliki broj komercijalnih šampona imaju problem sa ostavljanjem neurednih tragova prilikom korištenja na zagrijanoj površini kao što je slučaj tijekom ljetnih mjeseci ili pri niskim temperaturama zimi. Situacija se naravno pogoršava ako dodamo da se radi o tamnom autu. Blacklight šampon vas rješava svih briga jer je testiran za korištenje u svim vremenskim uvjetima. Pouzdano možemo reći da je jedino što ostavlja je odličan finiš do kojeg ćete doći s većom lakoćom a možda privučete i par znatiželjnika zahvaljujući odličnom mirisu.

Select your currency
EUR Euro
Tuning oprema

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (Cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se s korištenjem kolačića.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.