Novosti

OBAVIJEST!

 

Poštovani,
sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH i Ministarstva zdravstva, a u svrhu sprečavanja širenja virusa COVID-19, trgovina je zatvorena do daljnjeg. Sve upite i narudžbe možete uputiti putem webshopa, mailom ili telefonom, a mi ćemo se u suradnji sa dostavnim službama maksimalno potruditi isporučiti sve na vrijeme.
Servis radi normalno uz obaveznu prethodnu najavu mailom ili telefonom.
Također molimo da se ne ulazi u servis, nego pričeka ispred.

 

Čuvajte svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko sebe!

 

NOVO!

U našem servisu koristimo samo najbolja ulja iz MOTUL programa!

RAMAIR

NOVO u ponudi! Vrhunski RAMAIR engleski filteri zraka za gotovo sva vozila, tipski (paneli) i univerzalni (gljive). Za cijenu i raspoloživost filtera za Vaše vozilo pošaljite nam upit na mail.


Od 20.04.2016 u ponudi imamo još jedan vrhunski brand - Hardrace dijelove ovjesa - cambere, vilice, toe kitove za Hondu, BMW, VW...
Link

Novo u ponudi su EBC vrhunske sportske pločice i diskovi po cijenama istim kao u Engleskoj, bez dodatnih troškova poštarine! Isporuka unutar 5 dana. Za sve upite i narudžbe kontaktirajte nas na telefon ili mail.

Pretraga prema automobilu: ebcbrakesdirect.com

U ponudu smo uvrstili još jedan vrhunski brand! Kompletan asortiman: sportske opruge, antiroll kit, gewinde i cup ovjese odsada možete nabaviti kod nas po cijenama istim kao u Njemačkoj, bez dodatnih troškova shippinga i sl.! Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje, a za narudžbe obratite nam se ovdje.

Sachs performance

 

NOVO! Od 9. mjeseca 2014 u ponudu smo uvrstili i Sachs Performance proizvode! Setove kuplunga i racing ovjesa od sada možete dobiti kod nas uz najpovoljnije cijene! Kompletnu liniju proizvoda prema modelu auta možete vidjeti ovdje: www.sachsperformance.com

NOVO! Japan Racing felge!

Novost u ponudi su nam Japan Racing ultra lagane alu felge. Širok raspon modela, širina i boja pogledajte ovdje.

VMR alu felge

Dopunili smo ponudu VMR alu felgi, provjerite sve modele ovdje: www.c-mod/ponuda/tuning/alu-felge/vmr

K-sport racing

Od 01.07.2013 u ponudu smo uvrstili još jedan vrhunski brand: K-sport. U ponudi su podešavajući ovjesi (gewinde), kočnice (286, 304, 330, 356, 380, 400, 421 mm big brakes), hidraulične ručne kočnice, te razni dijelovi ovjesa-podešavajuća ramena, vilice itd...

Više na www.k-sportracing.com

Meguiars auto kozmetika

Od 05.03.2013 u našem asortimanu imamo i vrhunsku američku Meguiars auto kozmetiku. Za više detalja oko pojedinih proizvoda i cijena, otvorite slijedeći link

Tomahawk auto alarmi

Auto alarm nove generacije sa daljinskim paljenjem vozila, turbo timerom, blokadom paljenja itd...Ugradnja je moguća na benzinske i dizel motore. Cijena sa svim funkcijama i ugradnjom je 1.800 kn !!!

Za ugradnju naručiti se možete na info@c-mod.hr ili na 01/6560-348. Na ugradnji je potrebno ostaviti vozilo 1 radni dan.

Viper Performance

Još jedan vrhunski brand u C-Modu! Od 01.10.2011 u ponudi imamo silikonska i alu crijeva, koljena i redukcije za vodu, zrak, ulje ili gorivo i još mnogo toga...Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

Downloads

Downloads
U košarici: Artikl/a | Ukupno:
Vaša košarica je prazna
GPS Praćenje VozilaLogin