Dvosmjerni auto alarm

Auto alarm sa prikazom statusa vozila na LCD ekranu daljinskog upravljača. Daljinsko paljenje vozila i turbo timer (odgođeno gašenje nakon izlaska iz vozila)...

Cijena sa svim funkcijama i ugradnjom 1.800 kn (2.500 kn novija vozila) !!!

Tomahawk

Ramair filteri

Vrhunski engleski filteri zraka za gotovo sva vozila, tipski (paneli ili kit) i univerzalni (gljive) po vrhunskim cijenama. Za cijenu i raspoloživost filtera za Vaše vozilo pošaljite nam mail.

RAMAIR

Monitor sa kamerom za vožnju unatrag

Unutarnji retrovizor sa automatskim prikazom 4:3 slike sa ugrađene kamere. Moguće birati između 3 tipa kamere. Cijena kompleta sa ugradnjom 1.390 kn!

SPY

Distance

za sve vrste i marke automobila

na lageru uvijek dostupno 4x98, 4x100, 5x100, 5x112, 5x120...15 i 20 mm debljine

Cijena za komplet 2 distance+pripadajući vijci = 490 kn


GPS

Parking senzori

set 4 kom parking senzora sa ugradnjom na prednji ili stražnji kraj automobila. Zvučni i LED signal na mini displayu. Ugradnja moguća na sva vozila.

 

SPY

Novosti

BLACK FRIDAY

Od petka 29.11.2019 kreće Black friday akcija na Japan Racing felge, Ultra racing strut barove, RamAir filtere itd...Stay tuned!

NOVO!

U našem servisu koristimo samo najbolja ulja iz MOTUL programa!

RAMAIR

NOVO u ponudi! Vrhunski RAMAIR engleski filteri zraka za gotovo sva vozila, tipski (paneli) i univerzalni (gljive). Za cijenu i raspoloživost filtera za Vaše vozilo pošaljite nam upit na mail.


Od 20.04.2016 u ponudi imamo još jedan vrhunski brand - Hardrace dijelove ovjesa - cambere, vilice, toe kitove za Hondu, BMW, VW...
Link

Novo u ponudi su EBC vrhunske sportske pločice i diskovi po cijenama istim kao u Engleskoj, bez dodatnih troškova poštarine! Isporuka unutar 5 dana. Za sve upite i narudžbe kontaktirajte nas na telefon ili mail.

Pretraga prema automobilu: ebcbrakesdirect.com

U ponudu smo uvrstili još jedan vrhunski brand! Kompletan asortiman: sportske opruge, antiroll kit, gewinde i cup ovjese odsada možete nabaviti kod nas po cijenama istim kao u Njemačkoj, bez dodatnih troškova shippinga i sl.! Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje, a za narudžbe obratite nam se ovdje.

Sachs performance

 

NOVO! Od 9. mjeseca 2014 u ponudu smo uvrstili i Sachs Performance proizvode! Setove kuplunga i racing ovjesa od sada možete dobiti kod nas uz najpovoljnije cijene! Kompletnu liniju proizvoda prema modelu auta možete vidjeti ovdje: www.sachsperformance.com

NOVO! Japan Racing felge!

Novost u ponudi su nam Japan Racing ultra lagane alu felge. Širok raspon modela, širina i boja pogledajte ovdje.

VMR alu felge

Dopunili smo ponudu VMR alu felgi, provjerite sve modele ovdje: www.c-mod/ponuda/tuning/alu-felge/vmr

K-sport racing

Od 01.07.2013 u ponudu smo uvrstili još jedan vrhunski brand: K-sport. U ponudi su podešavajući ovjesi (gewinde), kočnice (286, 304, 330, 356, 380, 400, 421 mm big brakes), hidraulične ručne kočnice, te razni dijelovi ovjesa-podešavajuća ramena, vilice itd...

Više na www.k-sportracing.com

Meguiars auto kozmetika

Od 05.03.2013 u našem asortimanu imamo i vrhunsku američku Meguiars auto kozmetiku. Za više detalja oko pojedinih proizvoda i cijena, otvorite slijedeći link

Tomahawk auto alarmi

Auto alarm nove generacije sa daljinskim paljenjem vozila, turbo timerom, blokadom paljenja itd...Ugradnja je moguća na benzinske i dizel motore. Cijena sa svim funkcijama i ugradnjom je 1.800 kn !!!

Za ugradnju naručiti se možete na info@c-mod.hr ili na 01/6560-348. Na ugradnji je potrebno ostaviti vozilo 1 radni dan.

Viper Performance

Još jedan vrhunski brand u C-Modu! Od 01.10.2011 u ponudi imamo silikonska i alu crijeva, koljena i redukcije za vodu, zrak, ulje ili gorivo i još mnogo toga...Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

Downloads

Downloads
U košarici: Artikl/a | Ukupno:
Vaša košarica je prazna
GPS Praćenje VozilaLogin